Nevşehir’de LGS İçin Tüm Hazırlıklar Tamamlandı

Sınav, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yerleşmek isteyen 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla, iki oturum halinde düzenlenecek.

İl genelinde 15 okulda 156 salonda yapılacak sınavda 358 öğretmen görev alacak.

Birinci oturum: 09.30, İkinci oturumun: 11.30’da başlayacağı LGS sınavına girecek tüm öğrencilerimize www.medya50.com internet sitesi olarak başarılar diliyoruz. .

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerken; sınav organizasyonunda görev alacak öğretmenlere, idarecilere ve destek sunan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Sınav Güvenliği ve Koordinasyonu

Nevşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında sınavın güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi için gerekli tüm tedbirler alındı. Sınav günü, sınav yapılacak okul çevrelerinde sessizlik ve trafik yönlendirmesi konularında da hassasiyet gösterilmesi bekleniyor.