Özgöçmen

Açıkgöz, ''Kapadokya ülke ve dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edecek''

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 06.06.2022 - 10:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Açıkgöz, ''Kapadokya ülke ve dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edecek''

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgesinin Türkiye ve dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edeceğine vurgu yaptı.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgesinin Türkiye ve dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edeceğine vurgu yaptı.   Gazeteci Ali Çamur'a bölge turizmine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Pandemi dolayısıyla iki yıl boyunca dünya çok büyük sıkıntı çekti. Bu süreçte en büyük sıkıntı çeken sektörlerden biri de turizmcilerimizdi. Allah(a hamd olsun bu salgının ortadan kalkmasıyla birlikte dünyanın gözbebeği Kapadokya bölgemize ilgi ve alaka çoğaldı. Kapadokya bölgesi önümüzdeki yıllarda dünya turizminin gözbebeği olmaya devam edecek. Biz şunu iddia ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Kapadokya bölgesi hem ülke turizminin hem de dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edecek. Bizim burada yapacağımız çalışmalarımızdan biri Kapadokya havalimanımızı daha etkin olarak kullanabilmek olacak. Ulaştırma Bakanımız önümüzdeki günlerde müjdeleriyle birlikte ilimize geliyor. Kapadokya havalimanımızın İzmir, Antalya ve yurt dışı uçak seferleri bağlantıları konusunda Sayın Bakanımızın önemli müjdeleri de olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu konuları ileteceğiz. Turizm hareketliliğinin artırılmasının en büyük araçlarından biri bu uçuşların sayısının artırılmasına bağlı. Terminal binasının düzenlenmesi konusu da bu yıl çözüme kavuşturacağız. Kapadokya bölgesine yakışır bir terminal binasını içinde çalışmalarımız sürüyor" ifadelerinde bulundu.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgesinin Türkiye ve dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edeceğine vurgu yaptı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgesinin Türkiye ve dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edeceğine vurgu yaptı.  

Gazeteci Ali Çamur'a bölge turizmine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Pandemi dolayısıyla iki yıl boyunca dünya çok büyük sıkıntı çekti. Bu süreçte en büyük sıkıntı çeken sektörlerden biri de turizmcilerimizdi. Allah(a hamd olsun bu salgının ortadan kalkmasıyla birlikte dünyanın gözbebeği Kapadokya bölgemize ilgi ve alaka çoğaldı. Kapadokya bölgesi önümüzdeki yıllarda dünya turizminin gözbebeği olmaya devam edecek. Biz şunu iddia ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Kapadokya bölgesi hem ülke turizminin hem de dünya turizminin lokomotifi olmaya devam edecek. Bizim burada yapacağımız çalışmalarımızdan biri Kapadokya havalimanımızı daha etkin olarak kullanabilmek olacak. Ulaştırma Bakanımız önümüzdeki günlerde müjdeleriyle birlikte ilimize geliyor. Kapadokya havalimanımızın İzmir, Antalya ve yurt dışı uçak seferleri bağlantıları konusunda Sayın Bakanımızın önemli müjdeleri de olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu konuları ileteceğiz. Turizm hareketliliğinin artırılmasının en büyük araçlarından biri bu uçuşların sayısının artırılmasına bağlı. Terminal binasının düzenlenmesi konusu da bu yıl çözüme kavuşturacağız. Kapadokya bölgesine yakışır bir terminal binasını içinde çalışmalarımız sürüyor" ifadelerinde bulundu.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.