Nevşehir Belediyespor yarın Fatsa Belediyespor'a konuk olacak

SPOR 30.04.2022 - 16:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor yarın Fatsa Belediyespor'a konuk olacak

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 33.haftasında Fatsa Belediyespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak.
  TFF 3.Lig 1.Grupta play-off iddiasını yitirmesinin ardından taraftarların büyük tepkisini alan Nevşehir Belediyespor ligin 33.haftasında Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Fatsa İlçe Stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi Ramazan Doğanay yönetecekken yardımcılıklarını ise Cihad Buyurgan ve Metin Uçar yapacak.   Bu mücadele öncesine Nevşehir Belediyespor 48 puan ile 8.sırada, Fatsa Belediyespor ise 41 puan ile 11.sırada yer alıyor.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 33.haftasında Fatsa Belediyespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta play-off iddiasını yitirmesinin ardından taraftarların büyük tepkisini alan Nevşehir Belediyespor ligin 33.haftasında Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Fatsa İlçe Stadyumunda oynanacak olan mücadeleyi Ramazan Doğanay yönetecekken yardımcılıklarını ise Cihad Buyurgan ve Metin Uçar yapacak.

 

Bu mücadele öncesine Nevşehir Belediyespor 48 puan ile 8.sırada, Fatsa Belediyespor ise 41 puan ile 11.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.