Ankara Genç Nevşehirliler Derneği iftarda üniversite öğrencileri ile buluştu

GÜNCEL 16.04.2022 - 09:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ankara Genç Nevşehirliler Derneği iftarda üniversite öğrencileri ile buluştu

Ankara da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Ramazan ayının ikinci haftasında Nevşehirli üniversite öğrencileri ile iftar programında buluştu.
    FAF Vana Sanayi yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Yargıtay üyesi Salim Çevik, Yargıtay üyesi Beytullah Metin, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Birol Terlemez, Devlet Denetleme Kurulu Genel Sekreteri Necdet Ada, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 16. Hukuk Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, Enerji Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Osman Ogün Yüksel, İş İnsanı Ali Serdaroğlu, İş İnsanı Emel Büken, Ankara Cumhuriyet Savcısı Alp Giray Yapar, Ankara Cumhuriyet Savcısı Ethem Gürbüz, Doç.Dr. Kürşat Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müd. Yrd. Mustafa Erol, İş İnsanı Ahmet Çakır, Genç Nevehirliler yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Nevşehirli Üniversiteli öğrenciler katıldı.   Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca konuşmasında, “ 13 Nisan 2018 de başlatmış olduğumuz Genç Nevşehirliler Platformu bugün itibariyle büyüyerek Ankara’da en etkin ve en anlamlı dernek olmuştur. Geçen sene başlattığımız burs desteğine toplamda 100 Nevşehirli üniversite öğrencisinin faydalandığı anlamlı bir noktaya ulaştık. Bu anlamda destek veren tüm hemşerilerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Aynı zamanda derneğimizin bu noktaya gelmesinde emekleri olan tüm değerli dernek yönetimime ayrıca teşekkür etmek isterim. Tabi bugün FAF Vana Sanayi ev sahipliğinde olduğu için Faruk Akpınar ve Ali Serdaroğlu’na ayrıca teşekkür ederiz. Son olarak bana bu süreçte destek veren değerli ailem, eşim ve kızıma çok çok teşekkür ederim” dedi.   Faf Vana Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akpınar’da konuşmasında, Genç Nevşehirliler Dernek başkanı Ziya Ağca’ya ve değerli yönetim kuruluna yapmış oldukları faaliyetler için teşekkür etti. Bugün burada asıl amacın üniversiteli öğrencilerimiz ile alanında uzman değerli bürokratlar ve iş insanları arasında tecrübe paylaşımı yapabilmek. Ayrıca birlik ve beraberlik adına memleketimiz için atılan tüm faaliyetlere destek olacaklarını ifade ettiler.   Genç Nevşehirliler Derneği iftar programı fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Ankara da faaliyetlerine devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Ramazan ayının ikinci haftasında Nevşehirli üniversite öğrencileri ile iftar programında buluştu.

 

 

FAF Vana Sanayi yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Yargıtay üyesi Salim Çevik, Yargıtay üyesi Beytullah Metin, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Birol Terlemez, Devlet Denetleme Kurulu Genel Sekreteri Necdet Ada, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 16. Hukuk Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, Enerji Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Osman Ogün Yüksel, İş İnsanı Ali Serdaroğlu, İş İnsanı Emel Büken, Ankara Cumhuriyet Savcısı Alp Giray Yapar, Ankara Cumhuriyet Savcısı Ethem Gürbüz, Doç.Dr. Kürşat Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müd. Yrd. Mustafa Erol, İş İnsanı Ahmet Çakır, Genç Nevehirliler yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Nevşehirli Üniversiteli öğrenciler katıldı.

 

Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca konuşmasında, “ 13 Nisan 2018 de başlatmış olduğumuz Genç Nevşehirliler Platformu bugün itibariyle büyüyerek Ankara’da en etkin ve en anlamlı dernek olmuştur. Geçen sene başlattığımız burs desteğine toplamda 100 Nevşehirli üniversite öğrencisinin faydalandığı anlamlı bir noktaya ulaştık. Bu anlamda destek veren tüm hemşerilerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Aynı zamanda derneğimizin bu noktaya gelmesinde emekleri olan tüm değerli dernek yönetimime ayrıca teşekkür etmek isterim. Tabi bugün FAF Vana Sanayi ev sahipliğinde olduğu için Faruk Akpınar ve Ali Serdaroğlu’na ayrıca teşekkür ederiz. Son olarak bana bu süreçte destek veren değerli ailem, eşim ve kızıma çok çok teşekkür ederim” dedi.

 

Faf Vana Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akpınar’da konuşmasında, Genç Nevşehirliler Dernek başkanı Ziya Ağca’ya ve değerli yönetim kuruluna yapmış oldukları faaliyetler için teşekkür etti. Bugün burada asıl amacın üniversiteli öğrencilerimiz ile alanında uzman değerli bürokratlar ve iş insanları arasında tecrübe paylaşımı yapabilmek. Ayrıca birlik ve beraberlik adına memleketimiz için atılan tüm faaliyetlere destek olacaklarını ifade ettiler.

 

Genç Nevşehirliler Derneği iftar programı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.