Futbol Turnuvası Renkli Görüntülerle Tamamlandı

 

Oynanan müsabakalar sonunda Kaymaklı İlkokulu Dördüncü, Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Üçüncü, 30 Ağustos İlkokulu İkinci ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu İl Birincisi oldu. Düzenlenen ödül töreniyle dördüncü olan okula futbol topu, üçüncü olan okula kişi başı bin tl hediye çeki ve üçüncülük kupası, ikinci olan okula kişi başı iki bin tl hediye çeki ve ikincilik kupası ile il şampiyonu olan okula kişi başı üç bin tl hediye çeki ve Birincilik kupası takdim edildi.

Nevşehir Gazi stadında oynanan final maçlarına Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Hüseyin İyilikli, Nevşehir ASKF Başkan Vekili Bayram Ekici, okul müdürleri, idareciler, öğrenci velileri, sporseverler ve sporcular katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuya dair yaptığı açıklamada “Spor Şube Müdürlüğü’müz tarafından yapılan İlkokullar arası Futbol Turnuvasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Kocaman yüreklerinden öptüğüm minik yavrularımı, okul müdürlerini, okul idarecilerini, velileri ve organizasyonun sağlıklı koşullarda oynanmasına katkı sağlayan bütün paydaşları kutluyorum. Kazanan takımlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Nevşehir Belediyesi olarak her koşulda sporun ve sporcunun yanında olmaya ve Nevşehir Spor Marka değerine katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.