Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamçı görevine başladı

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde  Uçhisar’da Milliyetçi Hareket Partisinden aday olan Abdullah Çamcı Uçhisar Belediye Başkanı seçilmesinin ardından bugün düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.
Devir teslim törenine MHP yöneticilerinin yanı sıra Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Ülkü Ocakları yönetimi ve vatandaşlar katıldı.
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde görev alan başta belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına yaptıkları olgun seçim kampanyaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Kazananlara hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim süresi boyunca siyasi parti temsilcilerine, il ve ilçe seçim kurulu görevlilerine, demokrasinin teminatı olan sandıklarda çıkan milletimizin iradesinin neticeye kavuşmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Artık seçim sürecini geride bıraktık. Bu süreç içerisinde siyasetin dışına çıkmadık başarmak için çıktığımız bu yola "Uçhisar'da Değişim Zamanı" dedik heyecanımız, projelerimiz ve vizyonumuz ile Uçhisar'da yeni bir sayfa açmayı başardık. Hedeflerimizle önümüzdeki beş yılda Uçhisar'i en ileri seviyeye taşımakta kararlıyız” dedi.