Vali Fidan’dan Bayramda Karayolları Kontrol Noktasına Ziyaret
Ziyaret kapsamında görevli polislerle bayramlaşan Vali Fidan, halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan emniyet personeline teşekkür etti. Vali Fidan, “Bayram günlerinde milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm emniyet mensuplarımıza minnettarız,” ifadelerini kullandı.
Karayolları Uygulama Noktası’nda görevli personelle sohbet eden Fidan, polislerin sahadaki çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında uygulama noktasında denetime tabi tutulan araç sürücüleri ve yolcularla da bayramlaşan Vali Fidan, tüm vatandaşlara hayırlı yolculuklar ve huzurlu bayramlar diledi.
Vali Fidan’ın bayram ziyaretleri, hem görevli personel hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.