Neden Sendikalı olmalıyız?

NEVŞEHİR 20.11.2023 - 10:03, Güncelleme: 20.11.2023 - 10:03
 

Neden Sendikalı olmalıyız?

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, çalışanların neden Türkiye Kamu-Sen’li, Türk Sağlık Sen’li olması gerektiği ile ilgili basın açıklaması yaptı. Çetin, yapmış olduğu açıklamada;
“Gerek sosyal haklar olsun, gerekse ekonomik haklar olsun ve daha birçok hakkımız olan haklara sahip olabilmenin yolu sendikalı olmaktan geçer. Sendikalı değilsen ekonomik ve sosyal güvenlik hakların yok demektir. İşverenler sosyal hakları ancak kendileri ile özel işbirliği yapan ya da kendilerine yaltakçılık yapan, yalvaranlarla hareket eder. Onurlu bir memurun ise buna ihtiyacı yoktur. Onurlu bir memur çalışma arkadaşları ile birlik olur, hakkı olanı ister, hakkını arayacak olan sendikayı arar. Eşit işe eşit ücret ve insanca yaşanacak bir ücret almak sendikalı olmakla gerçekleşir… Sendikalı olmak memur için hakkaniyet yolunda koruma kalkanına sahip olmak demektir. Bu bağlamda etkisiz kalmayı değil, etkili ses getiren sendikacılık anlayışı doğrultusunda her zaman üyelerinin yanında olmayı kendisine ilke edinmiş sendikayı tercih etmek, hak arama yolunda mücadelenin güç zincirine bir halka daha eklemek, daha etkin ve daha verimli olabilme yolunda merdivenleri basamak basamak tırmanmak adına güce güç katmaktır. Bu doğrultuda her zaman dik duruşuyla üyelerinin yanında olan, üyelerinin haklarını arama ve koruma yolunda TÜRK SAĞLIK-SEN ailesine gönül bağlayarak katılım sağlayan değerli üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız… VAR OLSUN TÜRKİYE KAMU-SEN VAR OLSUN TÜRK SAĞLIK-SEN VAR OLSUN TEŞKİLAT…” dedi.
Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, çalışanların neden Türkiye Kamu-Sen’li, Türk Sağlık Sen’li olması gerektiği ile ilgili basın açıklaması yaptı. Çetin, yapmış olduğu açıklamada;

“Gerek sosyal haklar olsun, gerekse ekonomik haklar olsun ve daha birçok hakkımız olan haklara sahip olabilmenin yolu sendikalı olmaktan geçer.

Sendikalı değilsen ekonomik ve sosyal güvenlik hakların yok demektir.

İşverenler sosyal hakları ancak kendileri ile özel işbirliği yapan ya da kendilerine yaltakçılık yapan, yalvaranlarla hareket eder.

Onurlu bir memurun ise buna ihtiyacı yoktur. Onurlu bir memur çalışma arkadaşları ile birlik olur, hakkı olanı ister, hakkını arayacak olan sendikayı arar.

Eşit işe eşit ücret ve insanca yaşanacak bir ücret almak sendikalı olmakla gerçekleşir…

Sendikalı olmak memur için hakkaniyet yolunda koruma kalkanına sahip olmak demektir.

Bu bağlamda etkisiz kalmayı değil, etkili ses getiren sendikacılık anlayışı doğrultusunda her zaman üyelerinin yanında olmayı kendisine ilke edinmiş sendikayı tercih etmek, hak arama yolunda mücadelenin güç zincirine bir halka daha eklemek, daha etkin ve daha verimli olabilme yolunda merdivenleri basamak basamak tırmanmak adına güce güç katmaktır.

Bu doğrultuda her zaman dik duruşuyla üyelerinin yanında olan, üyelerinin haklarını arama ve koruma yolunda TÜRK SAĞLIK-SEN ailesine gönül bağlayarak katılım sağlayan değerli üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız…

VAR OLSUN TÜRKİYE KAMU-SEN

VAR OLSUN TÜRK SAĞLIK-SEN

VAR OLSUN TEŞKİLAT…” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.