AK Parti’de gözler Erdoğan’da

SİYASET 15.01.2024 - 19:23, Güncelleme: 15.01.2024 - 19:23
 

AK Parti’de gözler Erdoğan’da

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olmak için bekleyenlerin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da.
Aday Adaylık başvurusu yapan olası Belediye Başkanları, daha önce 15 Ocak olarak duyurulan ve yaşanan gelişmelerden dolayı 18 Ocak Perşembe gününe ertelenen aday tanıtım toplantısında isimlerinin açıklanmasını  bekliyorlar. AK Partide Aday Adaylığı başvurusu yapan isimler şunlar; Nevşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Mehmet Ali Tanrıver, Recep Ünveren, Makbule Atlı. Acıgöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Adem Damar, Metin Vural, Abdullah Özhan, Eşref Altın. Avanos Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ömer Önal, Ali Duru, Recep Özbek. Ürgüp Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Fahri Yıldız, Feride Candan. Derinkuyu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Hakan Demir, Mustafa Balcı. Hacıbektaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Hacı Kaya. Gülşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Muhammet Sönmez. Kozaklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Rıza Aydın. Tatlarin Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ferhat Adıyaman, Olcay Günbey, Ramazan Günbey, Hilmi Biltekin. Karapınar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Mustafa Tiftik, Ahmet Usta. Özkonak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Resul Akgün, Salih Bekaroğlu. Çalış Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Yaşar Yazıcı. Ortahisar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Ali İhsan Özendi. (daha sonra aday adaylığını çekti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aday Adayı oldu.) Çat Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ali Kemal Tetik, Erkan Yüzer, Sami Demirses, Hüseyin Çetinkaya. Göre Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ramazan (Vedat) Korkmaz, Abdullah Çiftçi, Ali Osman Korkmaz, Kemal Özdemir, Erdal Ceylan. Göreme Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Hasan Kalcı. Kavak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Dursun Neiş, Yüksel Doğan. Kaymaklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Halit Elma. Nar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim İsmail Usta. Sulusaray Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ahmet Ulusoy, Sadi Arısoy. Uçhisar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Nuhel Topaç, Ahmet Kutlugün. Mevcut Belediye Başkanları doğal aday oldukları için listede yer almıyorlar. 
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olmak için bekleyenlerin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da.

Aday Adaylık başvurusu yapan olası Belediye Başkanları, daha önce 15 Ocak olarak duyurulan ve yaşanan gelişmelerden dolayı 18 Ocak Perşembe gününe ertelenen aday tanıtım toplantısında isimlerinin açıklanmasını  bekliyorlar.

AK Partide Aday Adaylığı başvurusu yapan isimler şunlar;

Nevşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Mehmet Ali Tanrıver, Recep Ünveren, Makbule Atlı.

Acıgöl Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Adem Damar, Metin Vural, Abdullah Özhan, Eşref Altın.

Avanos Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ömer Önal, Ali Duru, Recep Özbek.

Ürgüp Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Fahri Yıldız, Feride Candan.

Derinkuyu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Hakan Demir, Mustafa Balcı.

Hacıbektaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Hacı Kaya.

Gülşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Muhammet Sönmez.

Kozaklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Rıza Aydın.

Tatlarin Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ferhat Adıyaman, Olcay Günbey, Ramazan Günbey, Hilmi Biltekin.

Karapınar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Mustafa Tiftik, Ahmet Usta.

Özkonak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Resul Akgün, Salih Bekaroğlu.

Çalış Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Yaşar Yazıcı.

Ortahisar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Ali İhsan Özendi. (daha sonra aday adaylığını çekti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aday Adayı oldu.)

Çat Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ali Kemal Tetik, Erkan Yüzer, Sami Demirses, Hüseyin Çetinkaya.

Göre Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ramazan (Vedat) Korkmaz, Abdullah Çiftçi, Ali Osman Korkmaz, Kemal Özdemir, Erdal Ceylan.

Göreme Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Hasan Kalcı.

Kavak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Dursun Neiş, Yüksel Doğan.

Kaymaklı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim Halit Elma.

Nar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isim İsmail Usta.

Sulusaray Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Ahmet Ulusoy, Sadi Arısoy.

Uçhisar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru yapan isimler Nuhel Topaç, Ahmet Kutlugün.

Mevcut Belediye Başkanları doğal aday oldukları için listede yer almıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.