İYİ Parti’den Medye50’ye ziyaret

SİYASET 19.01.2024 - 16:01, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:01
 

İYİ Parti’den Medye50’ye ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Medya50’yi ziyaret etti.
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, seçim çalışmaları kapsamında Medya50 Genel Yayın Yönetmeni Bülent Hezenci’yi ziyaret etti. Uzun zamandır ve aralıksız seçim çalışması yaptıklarına değinen İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, her geçen gün artan sevgi seli  ile halkımız bizi bağrına basıyor. 1 Nisan sabahı sizi tekrardan Belediye Başkanımız olarak görmek ve kaldığınız yerden devam etmelisiniz diyenlerin teveccühü ile yorulmadan, yılmadan Nevşehir için çalışacağız dedi. İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ise en kısa sürede İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızı kamuoyu ile paylaşacaklarını partimizi temsil ve halka hizmeti en iyi yapacak adaylar olması için çalışıyoruz dedi.  Medya50 Genel Yayın Yönetmeni Bülent Hezenci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Medya50’yi ziyaret etti.

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, seçim çalışmaları kapsamında Medya50 Genel Yayın Yönetmeni Bülent Hezenci’yi ziyaret etti. Uzun zamandır ve aralıksız seçim çalışması yaptıklarına değinen İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, her geçen gün artan sevgi seli  ile halkımız bizi bağrına basıyor. 1 Nisan sabahı sizi tekrardan Belediye Başkanımız olarak görmek ve kaldığınız yerden devam etmelisiniz diyenlerin teveccühü ile yorulmadan, yılmadan Nevşehir için çalışacağız dedi.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ise en kısa sürede İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızı kamuoyu ile paylaşacaklarını partimizi temsil ve halka hizmeti en iyi yapacak adaylar olması için çalışıyoruz dedi.

 Medya50 Genel Yayın Yönetmeni Bülent Hezenci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.