İşte CHP Avanos Belediye Meclis üye adayları

SİYASET 21.02.2024 - 14:06, Güncelleme: 21.02.2024 - 14:06
 

İşte CHP Avanos Belediye Meclis üye adayları

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Avanos Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’ın Belediye Meclis üye adayları belli oldu.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den yeniden Belediye Başkan Adayı gösterilen Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın meclis üye adayları da belli oldu. Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın Belediye Meclis adayları ise şu şekilde oluştu:   1 – Hakan Serkan Şahin 2 – Necmettin Orman 3 – Mustafa Seklem 4 – Erdal Bülent Kızılöz 5 – Erdoğan Sarıtaş 6 – Ayşe Atik 7 – Orhan Atlıoğlu 8 – Sevdar Haklı 9 – Mustafa Tandoğan 10 – Mustafa Gökyay
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Avanos Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’ın Belediye Meclis üye adayları belli oldu.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den yeniden Belediye Başkan Adayı gösterilen Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın meclis üye adayları da belli oldu.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ın Belediye Meclis adayları ise şu şekilde oluştu:

 

1 – Hakan Serkan Şahin

2 – Necmettin Orman

3 – Mustafa Seklem

4 – Erdal Bülent Kızılöz

5 – Erdoğan Sarıtaş

6 – Ayşe Atik

7 – Orhan Atlıoğlu

8 – Sevdar Haklı

9 – Mustafa Tandoğan

10 – Mustafa Gökyay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.