MHP Ürgüp Belediye Meclis üyesi adayları

SİYASET 22.02.2024 - 09:23, Güncelleme: 22.02.2024 - 09:23
 

MHP Ürgüp Belediye Meclis üyesi adayları

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz’ün Belediye Meclis üye adayları belli oldu.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilen Mustafa Öz’ün meclis üye adayları da belli oldu. Belediye Başkan adayı Mustafa Öz’ün Meclis adayları ise şu şekilde oluştu: Kontenjan Adayları Mevlüt Türkkol Gülizar Karakaş     Erdal Büyük Necat Fahri Yazıcı Umut Solgun Rüstem Yücel Nevzat Özcan Hasan Taşmaz Bekir Güneş Yaşar Kılıç Osman Ersin Tolga Eke Nilgün Açar Ahmet Yücetürk Yusuf Ata
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz’ün Belediye Meclis üye adayları belli oldu.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilen Mustafa Öz’ün meclis üye adayları da belli oldu.

Belediye Başkan adayı Mustafa Öz’ün Meclis adayları ise şu şekilde oluştu:

Kontenjan Adayları

Mevlüt Türkkol

Gülizar Karakaş

 

 

Erdal Büyük

Necat Fahri Yazıcı

Umut Solgun

Rüstem Yücel

Nevzat Özcan

Hasan Taşmaz

Bekir Güneş

Yaşar Kılıç

Osman Ersin

Tolga Eke

Nilgün Açar

Ahmet Yücetürk

Yusuf Ata

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.