“%50 Sanat, %50 Hayat” Projesi Başladı

EĞİTİM 26.04.2025 - 15:43, Güncelleme: 26.04.2025 - 15:43
 

“%50 Sanat, %50 Hayat” Projesi Başladı

Nevşehir Valiliği himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Maarif50” çatı projesinin alt projelerinden biri olan "%50 Sanat, %50 Hayat" projesi, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi ile başladı.
Projeyle, öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak, duygu, düşünce ve yeteneklerini sergilemelerine imkân sağlamak, millî, manevi ve kültürel değerlerin yaşatılması ve yeni nesillere aktarımı hedefleniyor. Ayrıca sosyal sorumluluk, gönüllülük bilincinin özendirilmesi ve öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal alanlardaki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor. H. Avni İncekara Konferans Salonu'nda düzenlenen programa İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şube Müdürleri Feyyaz Solak, Fatih Günkan, Hilmi Önal ve Süleyman Baştürk ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yöneticiler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden İl Müdürü Yusuf Yazıcı, projelerin öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.  
Nevşehir Valiliği himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Maarif50” çatı projesinin alt projelerinden biri olan "%50 Sanat, %50 Hayat" projesi, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi ile başladı.

Projeyle, öğrencilerde özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak, duygu, düşünce ve yeteneklerini sergilemelerine imkân sağlamak, millî, manevi ve kültürel değerlerin yaşatılması ve yeni nesillere aktarımı hedefleniyor. Ayrıca sosyal sorumluluk, gönüllülük bilincinin özendirilmesi ve öğrencilerin sosyal, kültürel ve sanatsal alanlardaki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

H. Avni İncekara Konferans Salonu'nda düzenlenen programa İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şube Müdürleri Feyyaz Solak, Fatih Günkan, Hilmi Önal ve Süleyman Baştürk ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yöneticiler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda emeği geçen öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden İl Müdürü Yusuf Yazıcı, projelerin öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.