Başkan Arı’dan 1 Mayıs Mesajı

BELEDİYELER 01.05.2024 - 10:06, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:06
 

Başkan Arı’dan 1 Mayıs Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, memleketi ve ülkesi için alın teri döken, üreten ve canla-başla çalışan emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde emekçilerin büyük rolü olduğunu belirten Belediye Başkanı Arı, istikrar ve istikbal için alın teri ve emeğin büyük değer olduğunu kaydetti. Arı: “Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz. Ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğe yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarını, çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesini, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarını çok önemsiyoruz. Bu vesileyle, başta Nevşehir Belediyemizdeki mesai arkadaşlarım olmak üzere emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, memleketi ve ülkesi için alın teri döken, üreten ve canla-başla çalışan emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, bir ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde emekçilerin büyük rolü olduğunu belirten Belediye Başkanı Arı, istikrar ve istikbal için alın teri ve emeğin büyük değer olduğunu kaydetti.

Arı: “Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz. Ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğe yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarını, çalışma şartlarının daha da iyileştirilmesini, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarını çok önemsiyoruz. Bu vesileyle, başta Nevşehir Belediyemizdeki mesai arkadaşlarım olmak üzere emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.