Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamçı görevine başladı

SİYASET 05.04.2024 - 15:54, Güncelleme: 05.04.2024 - 15:54
 

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamçı görevine başladı

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı bugün düzenlenen devir teslim töreni ile Başkanlık koltuğuna oturdu.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde  Uçhisar’da Milliyetçi Hareket Partisinden aday olan Abdullah Çamcı Uçhisar Belediye Başkanı seçilmesinin ardından bugün düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı. Devir teslim törenine MHP yöneticilerinin yanı sıra Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Ülkü Ocakları yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde görev alan başta belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına yaptıkları olgun seçim kampanyaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Kazananlara hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim süresi boyunca siyasi parti temsilcilerine, il ve ilçe seçim kurulu görevlilerine, demokrasinin teminatı olan sandıklarda çıkan milletimizin iradesinin neticeye kavuşmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Artık seçim sürecini geride bıraktık. Bu süreç içerisinde siyasetin dışına çıkmadık başarmak için çıktığımız bu yola "Uçhisar'da Değişim Zamanı" dedik heyecanımız, projelerimiz ve vizyonumuz ile Uçhisar'da yeni bir sayfa açmayı başardık. Hedeflerimizle önümüzdeki beş yılda Uçhisar'i en ileri seviyeye taşımakta kararlıyız” dedi.  
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı bugün düzenlenen devir teslim töreni ile Başkanlık koltuğuna oturdu.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde  Uçhisar’da Milliyetçi Hareket Partisinden aday olan Abdullah Çamcı Uçhisar Belediye Başkanı seçilmesinin ardından bugün düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.
Devir teslim törenine MHP yöneticilerinin yanı sıra Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Ülkü Ocakları yönetimi ve vatandaşlar katıldı.
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde görev alan başta belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına yaptıkları olgun seçim kampanyaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Kazananlara hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim süresi boyunca siyasi parti temsilcilerine, il ve ilçe seçim kurulu görevlilerine, demokrasinin teminatı olan sandıklarda çıkan milletimizin iradesinin neticeye kavuşmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Artık seçim sürecini geride bıraktık. Bu süreç içerisinde siyasetin dışına çıkmadık başarmak için çıktığımız bu yola "Uçhisar'da Değişim Zamanı" dedik heyecanımız, projelerimiz ve vizyonumuz ile Uçhisar'da yeni bir sayfa açmayı başardık. Hedeflerimizle önümüzdeki beş yılda Uçhisar'i en ileri seviyeye taşımakta kararlıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.