Karapınar Belediye Başkanı Güneş, mazbatasını aldı

SİYASET 03.04.2024 - 16:24, Güncelleme: 03.04.2024 - 16:24
 

Karapınar Belediye Başkanı Güneş, mazbatasını aldı

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş yeniden Karapınar Belediye Başkanı seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş yeniden Karapınar Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Belediye Başkanı Yasin Güneş açıklamasında, “ Hamd olsun mazbatamızı alarak resmi olarak görevimize başladı. Adaylık sürecinden itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a seçim sürecinde de bizlere oy veren hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi. Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i mazbata töreninde Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş de yalnız bırakmadı.
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş yeniden Karapınar Belediye Başkanı seçilmesinin ardından mazbatasını aldı.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti Karapınar Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş yeniden Karapınar Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Belediye Başkanı Yasin Güneş açıklamasında, “ Hamd olsun mazbatamızı alarak resmi olarak görevimize başladı. Adaylık sürecinden itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a seçim sürecinde de bizlere oy veren hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’i mazbata töreninde Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş de yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.