Nar’da alınan önlemler başarılı oldu

BELEDİYELER 01.05.2024 - 08:51, Güncelleme: 01.05.2024 - 08:51
 

Nar’da alınan önlemler başarılı oldu

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde her yağan şiddetli yağmur sonrasında yaşanan sel baskınları dere ıslah çalışmalarının yapılmasının ardından ilk kez bir sel baskını yaşanmadı.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde her yıl yağan şiddetli yağmur sonrasında yaşanan sel baskını bu yıl ilk kez yaşanmadı. Nar Belediyesi tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in de destekleriyle yapılan dere ıslah çalışmaları sonrasında dün yaşanan şiddetli yağışlar ile birlikte Nar beldesinde ilk kez sel baskını yaşanmazken vatandaşlar bu durum karşısında Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’e teşekkür etti. Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik açıklamasında, “Uzun yıllardır devam eden sel baskınlarının önüne geçmek için yaptığımız dere ıslah çalışmamızın sonuçlarını almış olmanın mutluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yağan yağmur sonucunda hiç bir vatandaşımızın bahçesine ve aracına zarar gelmemiş ve dere ıslah çalışmamız amacına ulaşmıştır. Yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen Tarım ve Orman bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider’e, AK Parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Nevşehir Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a kasaba halkımız adına teşekkür ederim” dedi.  
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde her yağan şiddetli yağmur sonrasında yaşanan sel baskınları dere ıslah çalışmalarının yapılmasının ardından ilk kez bir sel baskını yaşanmadı.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar beldesinde her yıl yağan şiddetli yağmur sonrasında yaşanan sel baskını bu yıl ilk kez yaşanmadı. Nar Belediyesi tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in de destekleriyle yapılan dere ıslah çalışmaları sonrasında dün yaşanan şiddetli yağışlar ile birlikte Nar beldesinde ilk kez sel baskını yaşanmazken vatandaşlar bu durum karşısında Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’e teşekkür etti.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik açıklamasında, “Uzun yıllardır devam eden sel baskınlarının önüne geçmek için yaptığımız dere ıslah çalışmamızın sonuçlarını almış olmanın mutluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yağan yağmur sonucunda hiç bir vatandaşımızın bahçesine ve aracına zarar gelmemiş ve dere ıslah çalışmamız amacına ulaşmıştır. Yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçen Tarım ve Orman bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider’e, AK Parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Nevşehir Milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a kasaba halkımız adına teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.