Şehit Uzman Çavuş Toktaş Nevşehir’de son yolculuğuna uğurlandı

GÜNCEL 02.05.2024 - 14:03, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:03
 

Şehit Uzman Çavuş Toktaş Nevşehir’de son yolculuğuna uğurlandı

Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş memleketi Nevşehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Boğazköyü Merkez Cami'nde İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından kıldırılan cenaze namazına Vali Ali Fidan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Veli Doğan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan’ın yanı sıra il protokolü, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Yücel namaz öncesinde şehit Sait Toktaş için helallik istedi. Kılınan namazın ardından Şehit Toktaş'ın naaşı köy mezarlığına defnedildi.  
Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş memleketi Nevşehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Boğazköyü Merkez Cami'nde İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından kıldırılan cenaze namazına Vali Ali Fidan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Veli Doğan, şehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nev şehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan’ın yanı sıra il protokolü, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Yücel namaz öncesinde şehit Sait Toktaş için helallik istedi. Kılınan namazın ardından Şehit Toktaş'ın naaşı köy mezarlığına defnedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.