Başkan İbaş'tan teşekkür

İLÇELER 02.01.2024 - 09:30, Güncelleme: 02.01.2024 - 09:30
 

Başkan İbaş'tan teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın açıklamasıyla Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kuruluş kararı imzalandı ve tüzel kişiliği tescillendi.
 Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, "Belediyemizin de iştiraki olduğu OSB'nin kuruluş süreci Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır'ın açıkladığı üzere Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kuruluş kararı imzalandı ve tüzel kişiliği tescillendi. Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi ilçemize ve bölgemize yeni iş imkanları oluşturacak ve kalkınmamıza büyük katkı sağlayacak.  Her aşamasını belediyemiz ile birlikte yakından takip ederek, destek veren, katkı sağlayan; saygıdeğer Bakanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize, iştirakçi kurumlarımızın başkan, yönetici ve çalışanlarına şahsım ve Avanos halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
NEVŞEHİR(MHA) Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın açıklamasıyla Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kuruluş kararı imzalandı ve tüzel kişiliği tescillendi.

  Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, "Belediyemizin de iştiraki olduğu OSB'nin kuruluş süreci Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır'ın açıkladığı üzere Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi kuruluş kararı imzalandı ve tüzel kişiliği tescillendi. Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi ilçemize ve bölgemize yeni iş imkanları oluşturacak ve kalkınmamıza büyük katkı sağlayacak.

 Her aşamasını belediyemiz ile birlikte yakından takip ederek, destek veren, katkı sağlayan; saygıdeğer Bakanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize, iştirakçi kurumlarımızın başkan, yönetici ve çalışanlarına şahsım ve Avanos halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.