Eğitim Bir-Sen”li olmak bir ayrıcalıktır! Üyesiyle Düşünen, Üyesini Düşünen Sendika

EĞİTİM 13.12.2023 - 15:05, Güncelleme: 13.12.2023 - 15:05
 

Eğitim Bir-Sen”li olmak bir ayrıcalıktır! Üyesiyle Düşünen, Üyesini Düşünen Sendika

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube başkanlığı üyelerini eğitimin her alanında desteklemeye devam ediyor.
  EBS Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, "MEB-EKYS 2024 | 18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan ‘Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’na girecek üyelerimizi; sınav sistemine tamamen uygun ve zengin içeriklerle yenilenen konu anlatımı kitabımızla destekliyor, onları yine yalnız bırakmıyoruz! Ayrıca; üyemize hizmette sınır tanımıyor, kitap içeriğiyle birebir uyumlu hazırladığımız; Konu Anlatım Videoları Konu PDF’leri Online Tarama Testleri (2.000 adet) Online Deneme Sınavları ile, “EBS Dijital Kimlik” ve “EBS Akademi” üzerinden ulaşmayı kolaylaştırarak bir kez daha üyelerimize akademik hizmet sendikacılığının farkını yaşatıyoruz. Sınava girecek üyelerimize ulaştıracağımız kitap bir hafta sonra kargoya verilecek ve Şube / İlçe temsilciliklerimizle iletişime geçilerek temin edile bilinecektir" diye konuştu.
NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube başkanlığı üyelerini eğitimin her alanında desteklemeye devam ediyor.

 

EBS Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, "MEB-EKYS 2024 | 18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan ‘Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’na girecek üyelerimizi; sınav sistemine tamamen uygun ve zengin içeriklerle yenilenen konu anlatımı kitabımızla destekliyor, onları yine yalnız bırakmıyoruz! Ayrıca; üyemize hizmette sınır tanımıyor, kitap içeriğiyle birebir uyumlu hazırladığımız;

Konu Anlatım Videoları

Konu PDF’leri

Online Tarama Testleri (2.000 adet)

Online Deneme Sınavları ile,

“EBS Dijital Kimlik” ve “EBS Akademi” üzerinden ulaşmayı kolaylaştırarak bir kez daha üyelerimize akademik hizmet sendikacılığının farkını yaşatıyoruz. Sınava girecek üyelerimize ulaştıracağımız kitap bir hafta sonra kargoya verilecek ve Şube / İlçe temsilciliklerimizle iletişime geçilerek temin edile bilinecektir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.