Engelli öğretmen atama işlemleri sürüyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 04.07.2023 - 10:20, Güncelleme: 04.07.2023 - 10:20
 

Engelli öğretmen atama işlemleri sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Engelli öğretmen atamaları kapsamında Nevşehir'e yerleşen adaylardan istenilecek belgeler belirlendi.
1.    Aday tarafından başvuru esnasında sisteme girilen/beyan edilen atamaya esas (mezuniyet belgesi veya diploma, varsa formasyon belgesi, varsa denklik belgesi, felsefe bölümü mezunlarından 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji; sosyoloji bölümü mezunlarından 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair belge v.b) belgelerin aslı ve fotokopileri  2.      Engelli Sağlık Kurulu Raporu  3.      Atama başvuru formu (1.aşama)  4.      1 Adet vesikalık fotoğraf. (son 6 ay içinde çekilmiş)  5.      Nüfus cüzdanı fotokopisi  6.      Hâlen Milli Eğitim Bakanlığı dışında herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda devlet memuru olarak çalışanlar için muvafakat belgesi,  7.      Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (e-devlet üzerinden alınacak güncel barkodlu belgeler kabul edilecektir)  8.      Adli sicil kayıt belgesi. (e-devlet üzerinden alınacak güncel barkodlu belgeler kabul edilecektir)  9.      Sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair alınacak sağlık kurulu raporu  10.  Mal bildirim beyannamesi. (Formun elektronik ortamda doldurularak imzalanmış şekilde teslim edilmesi gerekmektedir.)    11.  Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi.   
NEVŞEHİR(MHA) Engelli öğretmen atamaları kapsamında Nevşehir'e yerleşen adaylardan istenilecek belgeler belirlendi.

1.    Aday tarafından başvuru esnasında sisteme girilen/beyan edilen atamaya esas (mezuniyet belgesi veya diploma, varsa formasyon belgesi, varsa denklik belgesi, felsefe bölümü mezunlarından 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji; sosyoloji bölümü mezunlarından 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair belge v.b) belgelerin aslı ve fotokopileri 

2.      Engelli Sağlık Kurulu Raporu 

3.      Atama başvuru formu (1.aşama) 

4.      1 Adet vesikalık fotoğraf. (son 6 ay içinde çekilmiş) 

5.      Nüfus cüzdanı fotokopisi 

6.      Hâlen Milli Eğitim Bakanlığı dışında herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda devlet memuru olarak çalışanlar için muvafakat belgesi, 

7.      Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (e-devlet üzerinden alınacak güncel barkodlu belgeler kabul edilecektir) 

8.      Adli sicil kayıt belgesi. (e-devlet üzerinden alınacak güncel barkodlu belgeler kabul edilecektir) 

9.      Sağlık durumu yönünden öğretmenlik görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair alınacak sağlık kurulu raporu 

10.  Mal bildirim beyannamesi. (Formun elektronik ortamda doldurularak imzalanmış şekilde teslim edilmesi gerekmektedir.)   

11.  Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.