Esnaf Odaları Başkanlarından Vali Kök’e Ahilik Haftası Ziyareti
Esnaf Odaları Başkanlarından Vali Kök’e Ahilik Haftası Ziyareti
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı başkanlığında oda başkanları Ahiler Haftası dolayısıyla Nevşehir Valisi Hüseyin Kök’ü ziyaret etti.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı beraberinde oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Ahiler Haftası kutlamaları çerçevesinde Nevşehir Valisi Hüseyin Kök’ü ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Hüseyin Kök yaptığı açıklamada, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Birlik Yönetim Kurulu üyelerine, Ahilik Haftası vesilesiyle gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ahilik kültürünün temel değerleri olan emeğin, alın terinin, dürüstlüğün, dayanışmanın ve helal kazancın yaşatılmasına katkı sunan; Nevşehir’imizin ekonomik ve sosyal hayatına değer katan tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı gönülden tebrik ediyorum. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum” dedi.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.