Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini ziyaret etti

TÜRKİYE GÜNDEMİ 02.03.2023 - 11:10, Güncelleme: 02.03.2023 - 11:10
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini ziyaret etti

Hacıbektaş Belediye Başkanı, Hatay'da depremden etkilenen ailelerden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini ziyarette bulundu.
Malatya ve Kahramanmaraş ziyaretlerinin ardından Hatay'a geçen Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un ziyaret ettiği yerlerden biri de Ali İsmail Korkmaz'ın ailesi oldu.   10 Temmuz 2013 tarihinde katıldığı Gezi Parkı eylemlerinde hayatına kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'ı ziyaret edip, geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerini ileten Arif Yoldaş Altıok, Korkmaz ailesinin istek ve ihtiyaçlarını karşıyacaklarını belirtti. Ayrıca Başkan Altıok, Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'a depremde yıkılan Ali İsmail Korkmaz Vakfı binasını da yeniden inşaa edecelerinin sözünü verdi.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı, Hatay'da depremden etkilenen ailelerden Ali İsmail Korkmaz'ın ailesini ziyarette bulundu.
Malatya ve Kahramanmaraş ziyaretlerinin ardından Hatay'a geçen Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un ziyaret ettiği yerlerden biri de Ali İsmail Korkmaz'ın ailesi oldu.
 
10 Temmuz 2013 tarihinde katıldığı Gezi Parkı eylemlerinde hayatına kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'ı ziyaret edip, geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerini ileten Arif Yoldaş Altıok, Korkmaz ailesinin istek ve ihtiyaçlarını karşıyacaklarını belirtti. Ayrıca Başkan Altıok, Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz'a depremde yıkılan  Ali İsmail Korkmaz Vakfı binasını da yeniden inşaa edecelerinin sözünü verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.