İşte CHP Ürgüp Belediye Meclis üye adayları

SİYASET 20.02.2024 - 18:32, Güncelleme: 20.02.2024 - 18:32
 

İşte CHP Ürgüp Belediye Meclis üye adayları

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul’un Belediye Meclis üye adayları belli oldu.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Ertuğrul Bul’un meclis üye adayları da belli oldu. Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul’un kontenjan adayı Aydın Ayhan Güney ve Ömer Boz olurken Belediye Meclis adayları ise şu şekilde oluştu: 1 - Osman Şenkaya 2 - Emine Oya Özarslan 3 - Mehmet Kaçar 4 - Nilay Aktaş 5 - Muammer Erinal 6 - İdris Volkan Ayaz 7 - Kemal Erkan Ünal 8 - Selma Varol 9 - Vildan Eraslan 10 - Nezahat Yılman 11 - Fatma Saygın 12 - Ayhan Öztürk 13 - Bedri Sapmaz
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul’un Belediye Meclis üye adayları belli oldu.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Ertuğrul Bul’un meclis üye adayları da belli oldu.

Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul’un kontenjan adayı Aydın Ayhan Güney ve Ömer Boz olurken Belediye Meclis adayları ise şu şekilde oluştu:

1 - Osman Şenkaya

2 - Emine Oya Özarslan

3 - Mehmet Kaçar

4 - Nilay Aktaş

5 - Muammer Erinal

6 - İdris Volkan Ayaz

7 - Kemal Erkan Ünal

8 - Selma Varol

9 - Vildan Eraslan

10 - Nezahat Yılman

11 - Fatma Saygın

12 - Ayhan Öztürk

13 - Bedri Sapmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.