Konferansa davet

EĞİTİM 28.02.2024 - 08:55, Güncelleme: 28.02.2024 - 08:55
 

Konferansa davet

Eğitim Bir-Sen Nevşehir şubesi 8 Mart kadınlar günü münasebetiyle konferans düzenliyor.
Eğitim Bir-Sen Nevşehir şubesi 8 Mart kadınlar günü münasebetiyle düzenleyeceği konferansa Uzman Aile Danışmanı Saliha ERDİM'i ilimizde ilk defa konuk ediyor. Nevşehir Eğitim -Bir- Sen Şubesi’nden yapılan açıklamada İlklerin sendikası olarak Şubemiz ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Kadınlar Gününe özel "Aile Nedir? & Ailenin Kişisel ve Toplumsal Gelişimi" konulu seminere Eğitim Bir-Sen üyeleri ve halkımız davetlidir. Konferans 6 Mart 2024 Çarşamba günü 19.00 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahimpaşa Konferans Salonu’nda düzenlenecek. 
Eğitim Bir-Sen Nevşehir şubesi 8 Mart kadınlar günü münasebetiyle konferans düzenliyor.

Eğitim Bir-Sen Nevşehir şubesi 8 Mart kadınlar günü münasebetiyle düzenleyeceği konferansa Uzman Aile Danışmanı Saliha ERDİM'i ilimizde ilk defa konuk ediyor.

Nevşehir Eğitim -Bir- Sen Şubesi’nden yapılan açıklamada İlklerin sendikası olarak

Şubemiz ve Nevşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Kadınlar Gününe özel "Aile Nedir? & Ailenin Kişisel ve Toplumsal Gelişimi" konulu seminere Eğitim Bir-Sen üyeleri ve halkımız davetlidir. Konferans 6 Mart 2024 Çarşamba günü 19.00 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahimpaşa Konferans Salonu’nda düzenlenecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.