Nevşehir gençliği hazır, Türkiye Yüzyılı başlıyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 02.05.2023 - 17:12, Güncelleme: 02.05.2023 - 17:12
 

Nevşehir gençliği hazır, Türkiye Yüzyılı başlıyor

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için partilerin siyasi seçim çalışmaları sürüyor.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’de adım atmadık yer bırakmıyor. Özellikle gençlerle yaptığı söyleşiler, programlar ve sohbetlerle farkındalık yaratan Çalışkan, yine Nevşehir gençliğiyle bir araya gelerek sohbet etti. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla, esnaflarla ve gençlerle bir araya gelen Çalışkan, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıyor. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Çalışkan kazandığı siyasi tecrübe ve entellektüellikle seçilmesi halinde fark yaratmaya hazırlanıyor. Seçim kampanyası çerçevesinde AK Parti SKM Birimi tarafından kararsız ve muhalif seçmenlere telefon görüşmeleri yaparak ve Türkiye Yüzyılını anlatarak başlayan Çalışkan, Eski Göreme Oteli etrafındaki esnafları, Telekom karşısında ki esnafları, 2000 Evler ana yol üzerinde ki esnafları ziyaret etti. Akşam saatlerinde Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen çat kapı ev ziyaretlerine katılan Çalışkan, akşam saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları toplantısına katıldı. Mahalle çalışmaları kapsamında Esentepe mahallesinde bulunan vatandaşlarla ve gençlerle bir araya gelen Çalışkan, ziyaretler kapsamınd yaptığı açıklamada “Pırıl pırıl bir gençlik geliyor. Gençlik Buluşması'nda gençlerimizle ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Türkiye Yüzyılı'nda onların bizden, milletimizin de onlardan beklentilerini konuştuk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde yeni yüzyılda hedefe yürüyoruz. İnşallah kazanan Türkiye ve Nevşehir olacak” diye konuştu.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için partilerin siyasi seçim çalışmaları sürüyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’de adım atmadık yer bırakmıyor. Özellikle gençlerle yaptığı söyleşiler, programlar ve sohbetlerle farkındalık yaratan Çalışkan, yine Nevşehir gençliğiyle bir araya gelerek sohbet etti. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla, esnaflarla ve gençlerle bir araya gelen Çalışkan, Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıyor. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Çalışkan kazandığı siyasi tecrübe ve entellektüellikle seçilmesi halinde fark yaratmaya hazırlanıyor.

Seçim kampanyası çerçevesinde AK Parti SKM Birimi tarafından kararsız ve muhalif seçmenlere telefon görüşmeleri yaparak ve Türkiye Yüzyılını anlatarak başlayan Çalışkan, Eski Göreme Oteli etrafındaki esnafları, Telekom karşısında ki esnafları, 2000 Evler ana yol üzerinde ki esnafları ziyaret etti. Akşam saatlerinde Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen çat kapı ev ziyaretlerine katılan Çalışkan, akşam saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları toplantısına katıldı. Mahalle çalışmaları kapsamında Esentepe mahallesinde bulunan vatandaşlarla ve gençlerle bir araya gelen Çalışkan, ziyaretler kapsamınd yaptığı açıklamada “Pırıl pırıl bir gençlik geliyor. Gençlik Buluşması'nda gençlerimizle ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Türkiye Yüzyılı'nda onların bizden, milletimizin de onlardan beklentilerini konuştuk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde yeni yüzyılda hedefe yürüyoruz. İnşallah kazanan Türkiye ve Nevşehir olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.