Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İstiklal Marşı anma etkinliklerine katıldı

NEVŞEHİR 13.03.2023 - 10:45, Güncelleme: 13.03.2023 - 10:45
 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İstiklal Marşı anma etkinliklerine katıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İstiklal Marşı'nın 102. yıl dönümü etkinliklerine katıldı.
  Vali İnci Sezer Becel, İl protokol üyeleri ile birlikte, İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen programda Vali Becel, İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü adına oluşturulan sergiyi gezdi, öğrenciler tarafından  günün anlam ve önemine ilişkin hazırlanan programları izleyerek, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İstiklal Marşı'nın 102. yıl dönümü etkinliklerine katıldı.

 

Vali İnci Sezer Becel, İl protokol üyeleri ile birlikte, İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

Diriliş Kız İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen programda Vali Becel, İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü adına oluşturulan sergiyi gezdi, öğrenciler tarafından  günün anlam ve önemine ilişkin hazırlanan programları izleyerek, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.