Nevşehir’de kaçak avlanma yapan 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ 26.04.2024 - 10:05, Güncelleme: 26.04.2024 - 10:05
 

Nevşehir’de kaçak avlanma yapan 4 kişi yakalandı

Gülşehir ilçesi Civelek köyü yakınlarında bot ile balık avcılığı yapan 4 kişi yakalandı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hayvan haklarının korunması kapsamında Gülşehir ilçesi Civelek köyü mülki sınırları içerisinde yapılan denetim ve kontrollerde; 4 şahıs Kızılırmak Nehrinde bot ile ağ atarak balık avladıkları esnada yakalandı. Olayda kullanılan 1 adet bot, 2 adet kürek, 4 adet yaklaşık 200 metre uzunluğunda balık ağı ve 25-50 cm uzunluğunda sazan cinsi 11 adet balığa el konuldu.   Yasak yöntemlerle balık avladığı tespit edilen şahıslar hakkında düzenlenen evraklar, yasal işlem yapılmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara gönderildi.
Gülşehir ilçesi Civelek köyü yakınlarında bot ile balık avcılığı yapan 4 kişi yakalandı.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, hayvan haklarının korunması kapsamında Gülşehir ilçesi Civelek köyü mülki sınırları içerisinde yapılan denetim ve kontrollerde; 4 şahıs Kızılırmak Nehrinde bot ile atarak balık avladıkları esnada yakalandı.

Olayda kullanılan 1 adet bot, 2 adet kürek, 4 adet yaklaşık 200 metre uzunluğunda balık ağı ve 25-50 cm uzunluğunda sazan cinsi 11 adet balığa el konuldu.  

Yasak yöntemlerle balık avladığı tespit edilen şahıslar hakkında düzenlenen evraklar, yasal işlem yapılmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.