Nevşehirli Emniyet Müdürü Aydın Uğurlu’ya Önemli Görev

TÜRKİYE GÜNDEMİ 18.09.2026 - 15:50, Güncelleme: 18.09.2026 - 15:50
 

Nevşehirli Emniyet Müdürü Aydın Uğurlu’ya Önemli Görev

Nevşehir Basansarnıç köyü nüfusuna kayıtlı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Aydın Uğurlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Tanık Koruma Daire Başkanı olarak görevlendirildi.
Emniyet teşkilatında uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Uğurlu, mesleki kariyeri boyunca Özel Güvenlik Daire ve Denetleme Başkan Yardımcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Uğurlu, son olarak Özel Güvenlik Denetleme Başkanı olarak görev yapıyordu. Polis Akademisinin Ağustos 2026 tarihli resmi kaydında da Uğurlu, “Özel Güvenlik Denetleme Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Aydın Uğurlu” olarak yer aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında 18 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen yeni görevlendirmeler kapsamında Uğurlu, Tanık Koruma Daire Başkanlığı görevine getirildi. Nevşehir Merkez Basansarnıç köyünden yetişen Aydın Uğurlu’nun, Türk Polis Teşkilatının üst kademelerinde önemli görevler üstlenmesinin ardından getirildiği yeni görevi kentte memnuniyetle karşılandı. Uğurlu’ya yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyor, görevinin kendisine, Emniyet Teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Nevşehir Basansarnıç köyü nüfusuna kayıtlı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Aydın Uğurlu, Emniyet Genel Müdürlüğü Tanık Koruma Daire Başkanı olarak görevlendirildi.

Emniyet teşkilatında uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Uğurlu, mesleki kariyeri boyunca Özel Güvenlik Daire ve Denetleme Başkan Yardımcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Uğurlu, son olarak Özel Güvenlik Denetleme Başkanı olarak görev yapıyordu. Polis Akademisinin Ağustos 2026 tarihli resmi kaydında da Uğurlu, “Özel Güvenlik Denetleme Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Aydın Uğurlu” olarak yer aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında 18 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen yeni görevlendirmeler kapsamında Uğurlu, Tanık Koruma Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Nevşehir Merkez Basansarnıç köyünden yetişen Aydın Uğurlu’nun, Türk Polis Teşkilatının üst kademelerinde önemli görevler üstlenmesinin ardından getirildiği yeni görevi kentte memnuniyetle karşılandı.

Uğurlu’ya yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyor, görevinin kendisine, Emniyet Teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.