Osman Süslü mini minikler futbol şenliği tamamlandı

NEVŞEHİR 12.07.2023 - 09:30, Güncelleme: 12.07.2023 - 09:30
 

Osman Süslü mini minikler futbol şenliği tamamlandı

NEVŞEHİR(MHA) 2022-2023 Osman Süslü futbol sezonu U11 Mini Minikler Şenliği oynanan müsabakalarla tamamlandı.
Müsabakalarda Altınyıldız spor kulübü il birincisi oldu. 12 takım katıldığı müsabakalar büyük bir katılımla tamamlandı.   TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, "Lige adı verilen, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye, Gençlik spor il müdürü Muhsin Özdemir’e, ASKF başkanı Mustafa Avcı'ya ve bütün paydaşlara teşekkür etti.   Karaca, "Müsabakalara katılım sağlayan bütün kulüpleri ve şampiyon olan Altınyıldız spor kulübünü tebrik ediyorum" dedi.  
NEVŞEHİR(MHA) 2022-2023 Osman Süslü futbol sezonu U11 Mini Minikler Şenliği oynanan müsabakalarla tamamlandı.

Müsabakalarda Altınyıldız spor kulübü il birincisi oldu. 12 takım katıldığı müsabakalar büyük bir katılımla tamamlandı.  

TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, "Lige adı verilen, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye, Gençlik spor il müdürü Muhsin Özdemir’e, ASKF başkanı Mustafa Avcı'ya ve bütün paydaşlara teşekkür etti.  

Karaca, "Müsabakalara katılım sağlayan bütün kulüpleri ve şampiyon olan Altınyıldız spor kulübünü tebrik ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.