Vali Ali Fidan Çiftçilerle Tarlada

NEVŞEHİR 11.07.2025 - 11:03, Güncelleme: 11.07.2025 - 11:03
 

Vali Ali Fidan Çiftçilerle Tarlada

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı Köyü’nde buğday hasadı tüm hızıyla sürüyor. Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan, hasat dönemi kapsamında köyü ziyaret ederek çiftçilerle bir araya geldi ve biçerdöverle buğday hasadına katıldı.
Tarlada Emek, Tarlada Bereket Ziyaret sırasında tarlaya inen Vali Fidan, çiftçilerin yoğun emekle yürüttüğü hasat çalışmalarına eşlik etti. Hasadın verimliliği ve sürecin sorunsuz ilerlemesi adına alınan önlemlerle ilgili bilgiler verdi. “Dane Kaybı ve Yangına Karşı Tüm Önlemler Alındı” Hasat sürecinin en verimli şekilde tamamlanması için kurumlar arası iş birliği ile çalışıldığını belirten Vali Fidan: “Dane kaybının önlenmesi için biçerdöver kontrolleri yapılıyor. Ayrıca tarlalarda ve çevresinde yangın çıkma riskine karşı ekiplerimiz gerekli tüm tedbirleri aldı.” dedi. Anız Yakımına Karşı Duyarlılık Çağrısı Vali Fidan, konuşmasında anız yakımının doğaya ve toprağa verdiği ciddi zararlara dikkat çekerek, çiftçilerden bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi:  “Toprağımız geleceğimizdir. Anız yakmak hem verimliliği azaltır hem de ekolojik dengeye zarar verir.” Temennilerle Sonlandı Ziyaret sonunda çiftçilere bereketli bir sezon dileklerini ileten Vali Fidan, tüm üreticilere sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir dönem temennisinde bulundu.  
Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı Köyü’nde buğday hasadı tüm hızıyla sürüyor. Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan, hasat dönemi kapsamında köyü ziyaret ederek çiftçilerle bir araya geldi ve biçerdöverle buğday hasadına katıldı.

Tarlada Emek, Tarlada Bereket

Ziyaret sırasında tarlaya inen ali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">V ali Fidan, çiftçilerin yoğun emekle yürüttüğü hasat çalışmalarına eşlik etti. Hasadın verimliliği ve sürecin sorunsuz ilerlemesi adına alınan önlemlerle ilgili bilgiler verdi.

“Dane Kaybı ve Yangına Karşı Tüm Önlemler Alındı”

Hasat sürecinin en verimli şekilde tamamlanması için kurumlar arası iş birliği ile çalışıldığını belirten ali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">V ali Fidan: “Dane kaybının önlenmesi için biçerdöver kontrolleri yapılıyor. Ayrıca tarlalarda ve çevresinde yangın çıkma riskine karşı ekiplerimiz gerekli tüm tedbirleri aldı.” dedi.

Anız Yakımına Karşı Duyarlılık Çağrısı

ali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">V ali Fidan, konuşmasında anız yakımının doğaya ve toprağa verdiği ciddi zararlara dikkat çekerek, çiftçilerden bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi:

 “Toprağımız geleceğimizdir. Anız yakmak hem verimliliği azaltır hem de ekolojik dengeye zarar verir.”

Temennilerle Sonlandı

Ziyaret sonunda çiftçilere bereketli bir sezon dileklerini ileten ali " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">V ali Fidan, tüm üreticilere sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir dönem temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.