Vali Becel, Jandarma personelleriyle iftar yaptı

NEVŞEHİR 29.03.2023 - 09:26, Güncelleme: 29.03.2023 - 09:26
 

Vali Becel, Jandarma personelleriyle iftar yaptı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı personellerle birlikte iftar yaptı.
Ordu Evi’nde düzenlenen programda Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “ Kahraman Jandarmamızla iftar programında buluştuk. Her zaman ve koşulda Aziz Milletimizin yanında olan jandarmamızın kahraman mensuplarıyla birlikte iftar yapmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. Programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve jandarma personelleri katıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı personellerle birlikte iftar yaptı.

Ordu Evi’nde düzenlenen programda Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “ Kahraman Jandarmamızla iftar programında buluştuk. Her zaman ve koşulda Aziz Milletimizin yanında olan jandarmamızın kahraman mensuplarıyla birlikte iftar yapmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve jandarma personelleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.