Vali İnci Sezer Becel, TAKEP programına katıldı

NEVŞEHİR 23.03.2023 - 12:38, Güncelleme: 23.03.2023 - 12:38
 

Vali İnci Sezer Becel, TAKEP programına katıldı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi'nin çiftçilere yönelik tohum dağıtma programına katıldı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakanlığınca, atıl durumda bulunan ve nadasa bırakılan arazileri tarıma kazandırmak üzere yürütülen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında çiftçilere yönelik tohumluk nohut ve fasulye dağıtım programına katıldı. Çiftçilere bereketli bir üretim sezonu geçirmelerini temenni eden Vali Becel, %75 hibe ile tüm ilçelerde toplam 693 çiftçimize, kuru fasulye, nohut, aspir, yağlık ayçiçeği ve mercimek üretimini geliştirme projeleri ile 149 Bin ton tohum teslim edildiğini söyledi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi'nin çiftçilere yönelik tohum dağıtma programına katıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tarım ve Orman Bakanlığınca, atıl durumda bulunan ve nadasa bırakılan arazileri tarıma kazandırmak üzere yürütülen Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında çiftçilere yönelik tohumluk nohut ve fasulye dağıtım programına katıldı.

Çiftçilere bereketli bir üretim sezonu geçirmelerini temenni eden Vali Becel, %75 hibe ile tüm ilçelerde toplam 693 çiftçimize, kuru fasulye, nohut, aspir, yağlık ayçiçeği ve mercimek üretimini geliştirme projeleri ile 149 Bin ton tohum teslim edildiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.