Nevşehir’de hava sıcaklıkları artmaya devam edecek

NEVŞEHİR 22.04.2024 - 18:13, Güncelleme: 22.04.2024 - 18:13
 

Nevşehir’de hava sıcaklıkları artmaya devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları artmaya devam edeceği açıklandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği beklenmektedir. Başta il merkezlerimiz olmak üzere bölge genelinde hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkacağı tahmin edilmektedir” denildi. Nevşehir’de önümüzdeki 4 gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak: 23 Nisan Salı: En Düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı 25 derece 24 Nisan Çarşamba: En Düşük hava sıcaklığı 16 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece 25 Nisan Perşembe: En düşük hava sıcaklığı 17 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece 26 Nisan Cuma: En düşük hava sıcaklığı 20 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları artmaya devam edeceği açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği beklenmektedir. Başta il merkezlerimiz olmak üzere bölge genelinde hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkacağı tahmin edilmektedir” denildi.
Nevşehir’de önümüzdeki 4 gün boyunca hava durumu şu şekilde olacak:

23 Nisan Salı: En Düşük hava sıcaklığı 11 derece, en yüksek hava sıcaklığı 25 derece
24 Nisan Çarşamba: En Düşük hava sıcaklığı 16 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece
25 Nisan Perşembe: En düşük hava sıcaklığı 17 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece
26 Nisan Cuma: En düşük hava sıcaklığı 20 derece, en yüksek hava sıcaklığı 30 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.