Rasim Arı Emin Adımlarla Hedefe Doğru İlerliyor

SİYASET 27.03.2024 - 09:04, Güncelleme: 27.03.2024 - 09:04
 

Rasim Arı Emin Adımlarla Hedefe Doğru İlerliyor

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın çalışmaları son sürat devam ediyor.
 Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kristal toplantı salonunda vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi, ilkeli ve vizyoner bir seçim çalışması yürüten  Arı ve ekibi gümbür gümbür geliyor. Belediye Başkan Adayı Rasim Arı "Bizleri büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalıkla karşılayıp, sözümüze ortak olan tüm Nevşehirli vatandaslarıma  teşekkür ederim. Nevşehiri yalnız seçim sürecinde değil, 1 Nisan’dan itibaren de karış karış gezmeye ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Az kaldı geliyoruz” diye konuştu. İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçime sayılı günler kala seçmene projelerini anlatabilmek adına büyük bir mücadele örneği ortaya koyuyor. Rasim Arı’nın vaatlerini ve  projelerini dinleyen  vatandaşlar Nevşehirde yapılacak Vizyoner Belediyecilik çalışmalarının bir an önce başlamasını dilerken, 21 aylık belediye başkanlığı dönemde başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ya güven duyuyor. 7 den 70 ‘e tüm vatandaşların ilgisini çeken Rasim Arıya duyulan güven ve teveccüh ile 31 Martta zafere en yakın olan aday olarak görülüyor. ,  
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın çalışmaları son sürat devam ediyor.

  Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kristal toplantı salonunda vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi, ilkeli ve vizyoner bir seçim çalışması yürüten  Arı ve ekibi gümbür gümbür geliyor. Belediye Başkan Adayı Rasim Arı "Bizleri büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalıkla karşılayıp, sözümüze ortak olan tüm Nevşehirli vatandaslarıma  teşekkür ederim. Nevşehiri yalnız seçim sürecinde değil, 1 Nisan’dan itibaren de karış karış gezmeye ve vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Az kaldı geliyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçime sayılı günler kala seçmene projelerini anlatabilmek adına büyük bir mücadele örneği ortaya koyuyor. Rasim Arı’nın vaatlerini ve  projelerini dinleyen  vatandaşlar Nevşehirde yapılacak Vizyoner Belediyecilik çalışmalarının bir an önce başlamasını dilerken, 21 aylık belediye başkanlığı dönemde başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ya güven duyuyor. 7 den 70 ‘e tüm vatandaşların ilgisini çeken Rasim Arıya duyulan güven ve teveccüh ile 31 Martta zafere en yakın olan aday olarak görülüyor.

,

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.