Vilayetler Evi Nevşehir’de hizmete açıldı

NEVŞEHİR 24.04.2024 - 12:11, Güncelleme: 24.04.2024 - 12:11
 

Vilayetler Evi Nevşehir’de hizmete açıldı

İçişleri Bakanlığı’na bağlı Vilayetler Evi Hotels, Nevşehir’de vatandaşların hizmetine açıldı.
VE Hotels, Nevşehir Merkez Karasoku Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde, önceki dönemlerde Öğretmenevi olarak kullanılan, bölge mimarisine uygun tarihi binada yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Nevşehirli vatandaşlara da hizmet vermeye başladı. Nevşehir Valiliği himayelerinde restore ettirilerek Vilayetler Evi oteline dönüştürülen tarihi binada birbirinden farklı, şık ve ahşap doku ile dekore edilmiş 24 adet oda, kafe ve restoran bulunmaktadır. Yıl boyu hizmet verecek olan VE Hotels’de, Türk mutfağının eşsiz yemekleri Nevşehir Kayaşehir manzarası ile tüm vatandaşların hizmetinde.  
İçişleri Bakanlığı’na bağlı Vilayetler Evi Hotels, Nevşehir’de vatandaşların hizmetine açıldı.

VE Hotels, Nevşehir Merkez Karasoku Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde, önceki dönemlerde Öğretmenevi olarak kullanılan, bölge mimarisine uygun tarihi binada yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Nevşehirli vatandaşlara da hizmet vermeye başladı.

Nevşehir Valiliği himayelerinde restore ettirilerek Vilayetler Evi oteline dönüştürülen tarihi binada birbirinden farklı, şık ve ahşap doku ile dekore edilmiş 24 adet oda, kafe ve restoran bulunmaktadır.

Yıl boyu hizmet verecek olan VE Hotels’de, Türk mutfağının eşsiz yemekleri Nevşehir Kayaşehir manzarası ile tüm vatandaşların hizmetinde.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.